sâmbătă, 13 martie 2021

REVOLUȚIE ONLINE!

                                                                                    


                                  REVOLUȚIE ONLINE!


                MIGGSTER PENTRU TOȚI NOI MEMBRII CROWD1 ÎN LUNA MARTIEI 2021

               Începând cu 1 martie 2021 va incepe transformarea permanentă a lumii de marketing online. Se va oferi tuturor membrilor calificați Crowd1 acces automat și direct la o bibliotecă în creștere rapidă și variată de produse online interesante prin Miggster!

              Abonamentul Miggster va fi disponibil pentru toți membrii Crowd1 noi înregistrați în martie 2021. Toți membrii noi înregistrați începând cu 1 martie înainte ca funcționalitatea de înregistrare Miggster să fie gata vor fi restanțate și vor avea abonamentul Miggster complet imediat ce procesul de înregistrare este gata.

            CROWD1 SCHIMBĂ LUMEA ONLINE ÎN VECI!


            În luna martie, un abonament exclusiv de 12 luni pentru Miggster Social va fi inclus în TOATE pachetele Crowd1 pentru noii membri, în valoare de 69 €! Noii membri au acces Miggster direct atunci când se înscriu și cumpără oricare dintre pachetele Crowd1! Un abonament Miggster Social vă oferă acces complet la o colosală bibliotecă de jocuri epice, posibilitatea de a concura împotriva prietenilor și a altor jucători și de a câștiga premii uimitoare în turneele continue!

          Toți membrii noi înregistrați începând cu 1 martie, dar înainte ca funcționalitatea de înregistrare Miggster să fie gata, vor fi restanțate și vor avea abonamentul complet Miggster imediat ce procesul de înregistrare este gata. Funcția de abonament va fi disponibilă în back office-ul dvs. Crowd1 în luna martie.

          NU RATAȚI ACESTA OPORTUNITATE!

             Oferiți-vă și afacerii dvs. MULT mai multă putere decât NICIODATĂ!

       Linkul de inscriere pentru Crowd1 este :

            https://crowd1.com/signup/elenal

      Linkul de inscriere pentru Miggster este :

            https://miggster.com/signup/elenal

                                                        SUCCES !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu